Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمریکایی ها با حمایت از عناصر مخفی داعش تلاش می کنند مناطق غربی و جنوب غربی استان الانبار را ناامن کنند و در مثلث مرزی «منطقه الرطبه، گذرگاه الولید و گذرگاه طریبیل» جولان دهند.

به گزارش مشرق، رزمندگان بسیج مردمی، نیروهای ارتش و یگان های مهندسی به همراه کادرهای پزشکی از روز پنج شنبه هفته گذشته عملیاتی را در غرب استان الانبار با نام «ابطال النصر الثانیه» برای تامین امنیت مناطق مرزی آغاز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیروهای عراقی این عملیات را با پشتیبانی نیروی هوایی ارتش از چهار محور و در نزدیکی مرزهای مشترک با سوریه و اردن برای پاکسازی مناطق آلوده به هسته های خاموش گروهک تروریستی داعش انجام دادند.

عملیات در غرب استان الانبار در واکنش به افزایش تحرکات عناصر مخفی صورت گرفت و نیروهای عراقی در مرحله نخست و با جست وجوی نقطه به نقطه موفق شدند مساحتی در حدود ۱۲ هزار کیلومتر مربع را پاکسازی و امن کنند.    

براساس اطلاعات به دست آمده، هسته های خاموش داعش با حمایت آمریکایی ها و رژیم های مرتجع منطقه در مناطق غربی استان الانبار (هم با کشورهای اردن و سوریه) فعال شده اند و درصدد ایجاد ناامنی هستند.

رزمندگان بسیج مردمی و نیروهای ارتش عراق در ادامه، مرحله دوم عملیات «ابطال النصر الثانیه» را برای پاکسازی مناطق آلوده و شناسایی عناصر مخفی داعش در جنوب غرب استان الانبار آغاز کردند.

نیروهای عراقی در این مرحله از عملیات تلاش کردند امنیت حومه جنوبی منطقه «الرطبه و النخیب» و همچنین مناطق مرزی با اردن از جمله گذرگاه مرزی «طریبیل» و بخش هایی از نقاط مرزی مشترک با عربستان را تامین کنند.

تامین امنیت بخش هایی از منطقه بسیار مهم و حساس «حوران» نیز یکی دیگر از اهداف نیروهای عراقی در این عملیات بود که در سال های گذشته به طور کامل پاکسازی نشده و عملیات ها به صورت مستمر برای پیشروی در این محور ادامه دارد.

به گفته منابع میدانی، نیروهای عراقی درصدد هستند مسیرهای کمک رسانی هسته های خاموش داعش را در منطقه استراتژیک «حوران» قطع کنند و مانع از قدرت گیری و جولان تروریست ها در این محور شوند.

اگر تروریست های داعش در این محور موفق شوند تجدید قوا کنند، راه برای نفوذ آنان به مناطق مرکزی و شمال شرق استان الانبار باز می شود و این خطر جدی برای نیروهای عراقی به شمار می آید.

«حوران» از مرموزترین مناطق عراق محسوب می‌شود و حدود ۳ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع مساحت دارد و نقطه اتصال سه استان «المثنی - کربلاء و بابل» است؛ منطقه «حوران» در سال های گذشته مکانی امن برای آموزش عناصر مخفی داعش بوده است.

رزمندگان بسیج مردمی و نیروهای ارتش در مرحله دوم عملیات و در جریان جست و جوی  نقطه به نقطه موفق شدند مناطق مهمی از جمله «اتبل، زعیله، نهیدین، ازمل حوران» را به همراه بخش هایی در حدفاصل گذرگاه «طریبیل» و مرزهای مشترک با عربستان پاکسازی و امن کنند.

وجود تونل ها، غارها ودره ها در محورهای صعب العبور جنوب غرب استان الانبار باعث شد عملیات نیروهای عراقی با احتیاط صورت گیرد چرا که احتمال اختفای تروریست های داعش و حملات غافلگیرانه در این مناطق وجود داشت.

براساس آخرین اطلاعات به دست آمده، ۱۲ تن از عناصر تروریستی داعش در جریان این عملیات شناسایی و دستگیر شدند؛ نیروهای عراقی در بررسی های میدانی موفق شدند مقادیری تجهیزات نظامی را کشف و ضبط کنند.

به گفته منابع میدانی، آمریکایی ها درصدد هستند از پایگاه التنف در جنوب استان حمص سوریه، پایگاه الرطبه و مرزهای اردن از هسته های خاموش گروهک تروریستی داعش حمایت و مناطق غربی و جنوب غربی استان الانبار (مثلث الرطبه، گذرگاه الولید و گذرگاه طریبیل) را ناامن کنند که تاکنون به نتیجه ای دست نیافته اند.

به گزارش مشرق، نیروهای عراقی در جریان عملیات در جنوب غرب و غرب استان الانبار موفق شدند مناطق مرزی مشترک با سوریه و اردن را امن تر کنند و دست آمریکایی ها و تروریست ها را برای مانور و جولان در این محورها ببندند.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا مدافعان سلامت سال جهش تولید عراق استان الانبار گذرگاه الولید گذرگاه طریبیل اردن سوریه پایگاه التنف گزارش اختصاصی مشرق تحولات منطقه تحولات عراق غرب استان الانبار نیروهای عراقی هسته های خاموش آمریکایی ها تروریست ها عناصر مخفی موفق شدند امن کنند جنوب غرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۷۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری یادواره شهدای لشگر فاطمیون در قم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، در مراسم سالگرد تشکیل لشکر فاطمیون که با حضور خانواده شهدا و جمعی از اعضای لشگر فاطمیون برگزار شد، از خانواده شهدای افغانستانی مدافع حرم تجلیل شد.

لشکر فاطمیون از ۲۲ اردیبهشت ماه ۹۲ تأسیس شد و به دلیل حضور بی نظیر رزمندگان افغانستانی در مناطق درگیری سوریه، این لشکر بیشترین تعداد شهدای جبهه مقاومت را تقدیم کرده است.

۲۱ نوامبر ۲۰۱۷ پیروزی تاریخ‌ساز جبهه مقاومت اسلامی عراق و سوریه بر فتنه تروریسم تکفیری و پایان یافتن سیطره داعش با پایین کشیدن پرچم این گروه آمریکایی صهیونیستی در «ابوکمال» رقم خورد که بخش قابل توجهی از این فتح بزرگ به‌دست رزمندگان افغانستانی لشکر فاطمیون رقم خورد.

نیروهای لشکر فاطمیون وظیفه اصلی مبارزه با تروریست‌های داعش در شهر مهم و استراتژیک البوکمال را به‌عهده داشتند.

رزمندگان این لشکر در جریان این عملیات موفق شدند که تعدادی از تروریست‌های داعش را به اسارت خود دربیارود و در پاکسازی مناطق حومه این شهر از لوث تروریست‌ها نیز تا آخرین قدم حضور داشتند.

دیگر خبرها

  • برگزاری یادواره شهدای لشگر فاطمیون در قم
  • فصل جدید تجارت با همسایه غربی
  • دو چالش پروژه راه آهن شلمچه-بصره؛ مین روبی و ساخت پل
  • حمله موشکی مقاومت عراق به بندر عسقلان اسرائیل/ اعلام آغاز مرحله چهارم نبرد انصارالله یمن علیه اسرائیل/ بازداشت یک نظامی آمریکا توسط روسیه/ تهدید دادگاه لاهه توسط ۱۲ سناتور آمریکایی
  • حمله پهپادی مقاومت عراق به هدفی نظامی، اینبار در جولان اشغالی
  • تمهیدات لازم برای حل و فصل مشکلات مرزهای ایران و عراق در اربعین
  • شلیک ۷۰ راکت از لبنان به جولان اشغالی سوریه
  • بارانی از موشک بر سر صهیونیست‌ها/ شلیک ۷۰ موشک از سمت لبنان
  • اقدام نیروهای امنیتی یمنی علیه عملیات اطلاعاتی آمریکایی-صهیونیستی
  • تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق